Menyer

Herrgårdsmeny

Minst fyra rätter – eller fler beroende på vad som är i säsong. Menyn är komponerad på lokala råvaror och det som är bäst i säsong. Just nu väntar vi ivrigt på de första nässlorna, rabarberna och sparrisen. Lamm och lax och späda skott, kanske. Vi får se – och om några dagar vet vi och berättar mer! 625

Herrgårdsmenyn beställs dagen innan besök och gärna innan 15, då det är mycket arbete med varje meny.
Till herrgårdsmenyn erbjuder vi ett paket med utvalda viner eller drycker utan alkohol.

Våra smått berömda köttbullar

Handrullade köttbullar lagade efter Anna-Stinas recept, serveras med potatispuré på värmlandspotatis, gräddsås, rårörda lingon som plockats i Gräsmark och inlagd gurka. Traditionellt och med kärlek!
229 – för lagom (ca 10 köttbullar)  249 för lite extra mycket (minst 15 köttbullar)

Kvällens meny

Soppa tillagad på lagrad rotselleri, toppad med syrliga lingon.

Kalvfärsbiffar på kött från svenska gårdar, grönpepparsås, rotsaker, puré på värmlandspotatis

Vaniljglass med varma hjortron från solvarma myrar

En rätt 225 två rätter 295 tre rätter 350

Boka gärna bord på 0565 140 10

Högtidsdagar

Mors Dagsfirande 26/5, från 12.30
Midsommarafton/dagen lunch och middag 12.30-15/18

Söndagsmiddag

Lunch