Lunch

Lunch i vintertid

Lördag och söndag 11.30 – 15
Vinterlunch på buffé. Soppa, salladsbuffé, hembakat bröd, två varmrätter – kött och fisk – och särskilt goda rätter för barn. Allt lagat med kärlek och på råvaror från trakten, Värmland och Sverige. Ät så mycket och länge du vill och avrunda med kaffe från Karlstad och hembakad kaka i herrgårdssalongen vid en sprakande brasa. Serveras ända fram till 14 april. Välkommen!
Pris Vuxen SEK 179  Barn yngre än 12 år SEK 85 yngre än 4 år SEK 45
För bebisar finns Micro att värma mat, barnstolar och skötbord.

Lunch för grupper

För er som reser i grupp och vill äta en väldigt god lunch i herrgårdsmiljö. Hemlagad husmanskost när den kanske är som bäst, var det nån gäst som sa. Inte vet vi men vällagat, nylagat och på råvaror från trakten. Nåja, kaffet är inte från trakten – det kommer ända från Karlstad. Vi öppnar för lunch för grupper på 25 eller fler. Välkomna att boka på + 46 (0)565 14010.

Lunch med jättegod vardagsmat

När vi lagar lunch till konferenser och grupper, och det gör vi ganska ofta, så är du välkommen du också.
Maila till info@ulvsbyherrgard.se eller ring 0565 14010, så får du veta när vi serverar lunch.

Lunch i sommartid hos Kafé Tant Blå

Varmrökt lax, som vi röker själva här på gården, med nypotatis och ört crème eller vår fina rostbiff, som vi mjukbakat i låg temperatur under lång tid, serveras med potatissallad på Värmlandspotatis. Ät inne i salongerna eller ute på verandan med utsikt över sjön. Tant Blå har även goda matiga smörgåsar för den som vill ha nåt mindre. Och söta goda kakor och bullar förstås!
Öppet från midsommar och hela sommaren.