Lunch

Lunch för grupper

För alla er som reser i grupp och vill stanna till för en väldigt god lunch på vår herrgård. Hemlagad husmanskost när den kanske är som bäst, var det nån gäst som sa. Inte vet vi men vällagat, nylagat och på råvaror från trakten. Nåja, kaffet är inte från trakten – det kommer ända från Karlstad. Vi öppnar för lunch för grupper på 25 eller fler. Välkomna att boka på + 46 (0)565 14010.

Lunch med jättegod vardagsmat

När vi lagar lunch till konferenser och grupper, och det gör vi ganska ofta, så är du välkommen du också.
Maila till info@ulvsbyherrgard.se så får du veta när det är dags att äta vardagslunch.

Lunch i vintertid

När det är mycket folk i farten så har vi öppet och serverar herrgårdslunch, god mat i klassisk stil. Nybakat bröd och sallad finns alltid med, liksom kaffet och den goda hembakade kakan som är en söt och rar final. (SEK 179) Lördag och söndag 11.30 – 15.00 från den 12/1 – 14/4.

Lunch i sommartid hos Kafé Tant Blå

Varmrökt lax, som vi röker själva här på gården, med nypotatis och ört crème eller vår fina rostbiff, som vi mjukbakat i låg temperatur under lång tid, serveras med potatissallad på Värmlandspotatis. Ät inne i salongerna eller ute på verandan med utsikt över sjön. Tant Blå har även goda matiga smörgåsar för den som vill ha nåt mindre. Och söta goda kakor och bullar förstås!
Öppet från midsommar och hela sommaren.