Herrgårdsweekend med Höstvandring

Naturskön vandring och sagolikt herrgårdsliv

På hösten är det extra gott att leva herrgårdsliv. Vandra på Värmlandsleder som går genom trolska skogar, finnmarker med fantasieggande historia, utmed sagolikt vackra sjöar eller höjder med vindlande utsikt – och njut av klara vackra höstdagar. Kanske hittar du svamp! Efter dagsvandringen kopplar du av i vårt lilla mini-spa, som är helt nytt och klart i slutet av oktober, med bastu och exklusiva djupa badkar i koppar. Bo bekvämt i vårt Nya Kronohäktet där alla rummen är unikt inredda – eller varför inte i juniorsviten med fin utsikt över sjön Fryken. Njut av god mat! Vår kökschef har komponerat menyn utifrån lokala råvaror som han presenterar i herrgårdens salong där vi samlas i salongen på lördag kväll klockan 18 och njuter samtidigt av ett glas champagne.  Kvällen avrundas bekvämt framför en sprakande brasa och kanske med något gott i glaset. Värmlandskultur och natur i den bästa av kombinationer.

Höstens lyxiga vandringspaket
Logi i Nya Kronohäktet i superior rum 2 nätter,  2 frukostbuffé med egna och lokala specialiteter, smörgåspaket (där du själv väljer det godaste från frukostbuffén och gör din favoritsmörgås att njuta av under vandringen), varm dryck i egen termos, tvårätters middag fredag kväll (drycker tillkommer), ett glas champagne, fyra rätters herrgårdsmiddag i sex serveringar, badrock att låna och tofflor att ta med hem, entré till mini-spa där det finns bastu, bad i exklusiva djupa kopparbadkar och med vilsam utsikt över sjön Fryken, och sen utcheckning på söndag (du har tillgång till ditt rum till 16.00). Fri parkering. Laddning för el-bil finns.

Pris per person i dubbelrum 2 dygn SEK 3695

Vill du veta mer eller rentav boka in dig direkt i vår värmländska härlighet – ring 056514010 eller maila till info@ulvsbyherrgard.se så berättar Isabell mer!

Lite praktiskt!
Ta med termos för varmdryck, vattenflaska, liten ryggsäck för regnplagg, en extra tröja och sockor. Det kan även vara bra att ta med ett första förband. Tänk på att välja väl ingångna kängor och använd gärna yllesockor då det är snällt mot fötterna.