Kajak weekend

Paddla kajak i lugna vatten tillsammans med rutinerade instruktörer, och känn magin i att med lätta paddeltag tyst glida fram i naturen.  I samarbete med Eda Outdoor, som har lång erfarenhet av kajakpaddling, arrangerar vi naturweekend med kajakpaddling, som passar både nybörjare och den som har lite erfarenhet.

Ni kommer till Ulvsby herrgård på fredag kväll och checkar in på ett bekvämt och nyrenoverat rum (2016) och lite senare på kvällen serveras ni en god middag. Efter en natts skön sömn och en god frukost i lugn och ro så är det dag att ge sig ut på lugna vatten tillsammans med instruktörer från Backwater .

Backwater använder stabila kajaker och paddlingen sker nära land. Flytväst och annan nödvändig utrustning ingår. Paddlingen är lugn och säker och man väljer paddelvatten efter väderförhållandena, men simkunnighet är ett krav och man bör ha med ett ombyte för säkerhets skull. Kajakdagen börjar med en genomgång om hur man paddlar och vad man ska tänka på och man får instruktioner och tekniktips både före och under paddlingen. Ni paddlar i lugna vatten och njuter av dagen och lunch som serveras ute i det fria. Efter en hel dag med paddling är det skönt med en varm bastu och sen sätta sig till bords för att njuta av en riktigt god middag.

Naturweekend med kajakpaddling Logi i dubbelrum 2 nätter, frukostbuffé, två rätters middag ankomstkvällen, kajakpaddling heldag inkl instruktör, kajak, utrustning och utelunch, vedeldad bastu efter paddling och fyrarätters herrgårdsmeny. Pris per person SEK 3999.

Kajakweekend kan bokas 2 – 4 juni, 10 – 12 juni, 15-17 september och 6 – 8 oktober. Välkommen att boka på  info@ulvsbyherrgard.se – eller ring +46 (0) 565 140 10 så berättar vi mer.