Fira jul på Ulvsby herrgård

Välkommen till en riktigt god jul 2018. Samla hela familjen eller fira en lugn jul för dig själv tillsammans med övriga gäster på herrgården. Här pågår julfirande från dan-före-dan till annandagen, med alla traditioner som hör till.

Julpaket: 23/12 Välkomstglögg och julsupé. 24/12 Julfrukost, glögg, stort julbord, kaffe, julens desserter och godis, och julaftonkvällens julgröt och skinksmörgås 25/12 julbrunch, eftermiddagskaffe, trerätters kalkonmiddag 26/12 Frukost och avresa. Pris: tre dygn SEK 6295/person i dubbelrum, SEK 7195 i enkelrum. Två dygn SEK 4295/person i dubbelrum, SEK 4895/person i enkelrum.

Välkommen från klockan 15 dan före dan, till en herrgården som är vackert juldekorerad. Klockan 17 serveras glögg och gårdens historia berättas, och lite senare är det provsmakning av julmaten; sill, skinka, Jansson och lite till dukas upp på buffé. På julaftons morgon är det julfrukost och följt av en härlig promenad (kl 11) i ett förhoppningsvis gnistrande vitt landskap, innan det är dags för det stora julbordet (kl 15) med julens alla delikatesser – från sill till sött! Kalle Anka och hans vänner visas i salongen för både stora och små. Senare på kvällen serveras julgröt och skinksmörgås (19) och framåt julnatten är det midnattsmässa i Sunne kyrka (transport på egen hand). Juldagsmorgon börjar med julotta i Sunne kyrka (transport på egen hand), eller sovmorgon, och juldagsbrunch (9-12). Koppla av med en bok, ta en promenad, utmana i sällskapsspel eller bara var en stund. På eftermiddagen serveras kaffe (kl 15) och lite senare är det tid för traditionsenlig kalkonmiddagen (kl 17) . Annandagen börjar med sovmorgon och frukost (9-11) i lugn och ro innan det är dags för hemresa vid 12-tiden. Välkommen till en riktigt god jul!